عراقچی: رژیم صهیونیستی برای تجزیه سوریه و ایجاد «اسرائیل بزرگ» تلاش می‌کند پاکستان: کشورهای اسلامی علیه رژیم اسرائیل متحد شوند گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و دبیرکل سازمان ملل درباره هسته‌ای ایران طالبان: تجاوز اسرائیل به قطر زنگ خطری برای صلح جهانی است جزئیات سفر پزشکیان به نیویورک از زبان عراقچی + فیلم گفت‌وگوی السیسی و السودانی درباره مذاکرات ایران و آژانس عراقچی: همکاری‌های ایران با آژانس مثل سابق نمی‌تواند باشد چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران مخالفیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه انصارالله یمن افشاگری وسلی کلارک درباره دخالت آمریکا در حادثه ۱۱ سپتامبر حضور عراقچی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری امشب شبکه خبر افزایش تنش‌ها در ترکیه / حمله پلیس به مخالفان اردوغان شدت گرفت برکناری سفیر بریتانیا در آمریکا افشاگری وال استریت ژورنال از تماس ترامپ و نتانیاهو پس از حمله به قطر برگزاری نشست فوق العاده عربی اسلامی جهت بررسی حمله اسرائیل به قطر

خشم تل آویو از کشور‌هایی که خواستار عضویت فلسطین در سازمان ملل متحد شدند

رژیم صهیونیستی شنبه شب سفرای کشور‌هایی که به عضویت فلسطین در سازمان ملل متحد رأی دادند، احضار کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۷ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 21
کد خبر: ۲۳۷۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت امورخارجه رژیم صهیونیستی شنبه شب سفرای فرانسه، ژاپن، کره جنوبی، مالت، اسلونی را به دنبال رأی این کشور‌ها به پیش نویس قطعنامه شورای امنیت برای عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل متحد توبیخ و احضار کرده است.

قطعنامه عضویت کامل فلسطین در شورای امنیت جمعه گذشته به رای گذاشته شد که از ۱۵ عضو شورای امنیت ۱۲ عضو به این قطعنامه رای مثبت و انگلیس و سوئیس رای ممتنع دادند.

آمریکا با رای منفی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را وتو کرد.

کشور الجزایر پیش نویس قطعنامه عضویت کامل فلسطین را در سازمان ملل به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کرده بود و خواستار طرح آن در نشست روز پنجشنبه این شورا شده، اما کشور مالت که رئیس دوره‌ای شورای امنیت در ماه جاری میلادی (آوریل) است، ابتدا اعلام کرد که شورای امنیت عصر جمعه به وقت محلی در این باره تصمیم گیری خواهد کرد، اما سرانجام این نشست عصر پنجشنبه به وقت محلی برگزار شد.

تصویب یک قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل مستلزم آن است که حداقل ۹ رأی مثبت را بدون مخالفت یا همان وتوی پنج عضو دائم شورای امنیت یعنی آمریکا، انگلیس، روسیه، فرانسه و چین به دست آورد.

پیش از این، منابع آگاه اعلام کرده بودند که این قطعنامه از حمایت ۱۳ عضو شورای امنیت برخوردار است، اما احتمالا آمریکا یکی از اعضای اصلی شورای امنیت و حامی همیشگی (رژیم) اسرائیل، با آن مخالفت و آن را وتو خواهد کرد.

وزارت امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه (۳۰ فروردین ماه) به وقت محلی اعلام کرد که واشنگتن به این قطعنامه رای مثبت نخواهد داد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار